Élménygyűjtés a Föld körül

Kékszakállas

Kékszakállas

Gasztro2

Igazi pekingi kacsa

2014. október 02. - Kékszakállas

Nem lehet kihagyni! A mi kacsa éttermünk a Quanjude volt a Wangfujing utcában,ami egy szabályos kacsa intézmény,több emelet kacsaétteremmel. A kacsát a mester előttünk darabolta fel az éles pengével,először a melle feletti bőrt kaptuk meg, mint delikát darabot. Aztán felvágta a legfinomabb comb és mellhúsokat, közben a zsíros részeket kidobta. A pincérnő megtanította,hogyan tegyük a rizspalacsintába a szeletelt uborkát, mogyoróhagymát,kis fokhagymát  spéci szószba mártogatva a kacsahús mellé, görgetés és mehet le a helyére.Fennséges eledel és szórakozás, mindenkinek melegen ajánlom, utána egy napig nem vagy éhes!image_14.jpgv

A bejegyzés trackback címe:

https://2014kek.blog.hu/api/trackback/id/tr646749809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása