Már különböző útikönyvek is jelezték, hogy Chile konyhája az igényes tengeri cuccokra épül tekintettel arra , hogy a 4000 km-es tengerpartról párféle alapanyag beszerzhető. A Centro Mercato a belvárosban terül el, ott is a Tio Willy nevű standot ajánlották,mar az ajtóban egyszerre ötfelé hívtak , hát belevágtunk. Pedroval, egy sokat tapasztalt fütyöresző pincérrel terveztük meg a kiadós ebédet . Mielőtt az előétel megérkezett volna, kis étvágy gerjesztővel kínálják az embert, kicsit erős saláta szerű dolog kenyérrel es vajjal. Aztán a tipikus kagyló előétel, a borotva kagyló parmezan sajttal besütve, kétféle hal követte, a helyi laposhal szerű reineito és lazac szelet Délről. Az egészet megkoronázta a friss sauvignon blanc ,hát ez volt a kezdet. Pedro a borsos számlahoz gondosan tollal hozzáírta az elvárt borravalót. Mosolyogva fizettem , végülis kockázat nélkül nincs rizikó.