Élménygyűjtés a Föld körül

Kékszakállas

Kékszakállas

Gasztro 10. A Malbec mélyebb tanulmányozása

Kóstolgattam idáig is, a kitűnő spanyol étteremben a tapas segítségével elmelyítettük a barátságot

2014. november 12. - Kékszakállas

Nincs mit szégyenkezni, volt már egypár szárnyaszegett próbálkozásom Malbec borral, otthon is megesett mar egy két kóstolas, nem is voltak rosszak, itt is próbálkoztam, még semmi különös, mély, erős bor, de nem lehetett rá emlékezni. A spanyol sonka múzeumhoz címzett étterembe nehezen engedtek be minket . Volt rajtunk ruha, de a mi vacsora időnk itt még délután es gyanúsak is voltunk,nem beszélünk spanyolul. Aztán megenyhültek és jól rendeltünk: két személyes meleg tapas válogatás és egy díjnyertes Malbec Mendozabol. Nem részleteznék minden egyes tapas tételt, legyen elég annyi, hogy a kagylótól a halakon  at haladva jutottunk a disznóságokon keresztül a marháig. Az út nehéz volt, de legyőztük es közben elfogyott a bor is. Kerek, egészséges , telt , erős, őszinte Malbec volt, hosszú utóizzel, hatalmas tanninnal. Még lesz egy nagy menet marha sültekkel , de már most kezdem érteni, ehhez a kicsit durvább világhoz, ezekhez a karakteres ízekhez nagyon megy ez a Malbec . Előttünk az este, de lepihennénk, szerencsére csak pár méter a szállás.

image_127.jpg

image_128.jpg

image_129.jpg

image_130.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://2014kek.blog.hu/api/trackback/id/tr46889569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása