Élménygyűjtés a Föld körül

Kékszakállas

Kékszakállas

Gasztro 11. Micsoda marha!

Néhány elismerő szó az argentin marhahúsról, mert megérdemli

2014. november 15. - Kékszakállas

Benyomásaimat alapos mintavételre alapozom, nem kíméltem magam, különben is a Malbec kóstolas kudarcát nem kockáztattam. Van mire büszkének lenniük, ez a hús más és remek, élménydús. Az első falatnál kiderül, hogy lazább szerkezetű, könnyen kezelhető  és az érzés is egy könnyebb porhanyósabb érzet. Az illat és a dzsúza kívaló hús illat, intenzív , benne van a pampak levegője. Nagy éles kés jár hozzá a jobb helyeken, fontos kellék, elegánsabb vele,a darabolás. Sokféle vágást ajánlanak, leginkább amerikai Mészárlásút, azon belül is van vékonyra es vastagra vágva. Ritkább a húszdekás, harminc- ötven között lehet az átlag. A hatszínen rajtahagyják a szélén a zsírját, tök finom az is. Remek sült krumpli jón hozzá és saláta, az egész nincs finomítva, nem lágy francia ízlés, inkább robusztus, mint a Malbec hozzá. Rosszat nem ettünk,kíválót többször is, ezeknél ( Don Julio) egész este sorban állt az istenadta nép. Próbáltuk mi ezt a húst már Pesten u

A bejegyzés trackback címe:

https://2014kek.blog.hu/api/trackback/id/tr396899521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása