Benyomásaimat alapos mintavételre alapozom, nem kíméltem magam, különben is a Malbec kóstolas kudarcát nem kockáztattam. Van mire büszkének lenniük, ez a hús más és remek, élménydús. Az első falatnál kiderül, hogy lazább szerkezetű, könnyen kezelhető és az érzés is egy könnyebb porhanyósabb érzet. Az illat és a dzsúza kívaló hús illat, intenzív , benne van a pampak levegője. Nagy éles kés jár hozzá a jobb helyeken, fontos kellék, elegánsabb vele,a darabolás. Sokféle vágást ajánlanak, leginkább amerikai Mészárlásút, azon belül is van vékonyra es vastagra vágva. Ritkább a húszdekás, harminc- ötven között lehet az átlag. A hatszínen rajtahagyják a szélén a zsírját, tök finom az is. Remek sült krumpli jón hozzá és saláta, az egész nincs finomítva, nem lágy francia ízlés, inkább robusztus, mint a Malbec hozzá. Rosszat nem ettünk,kíválót többször is, ezeknél ( Don Julio) egész este sorban állt az istenadta nép. Próbáltuk mi ezt a húst már Pesten u